dilluns, 19 de desembre de 2011

La retallada en escoles de música serà del 23%

El Departament d'Ensenyament va precisar en un comunicat que “només” retallarà un 23% les subvencions a les escoles de música i un 11% a les llars d'infants, en els dos casos percentatges molt inferiors als que s'havien difós en els darrers dies en diversos mitjans, que arribaven fins al 50% en cas dels primers col·legis. En total, el departament preveu destinar més de 112 milions per als dos ensenyaments, fins a arribar als 460 euros de subvenció per a aules de música i als 1.600 per criatura en el cas de les escoles bressol.
El Departament d'Ensenyament assegurava en el comunicat que, com que el pressupost no estava aprovat en iniciar els tràmits de comunicació de la subvenció, es va haver de comunicar als ajuntaments un primer pagament de 1.300 euros per a llars d'infants i un de 300 per a les escoles de música, un fet que, segons la pròpia conselleria, “ha pogut crear confusió”. En un segon pagament, amb el pressupost ja definitiu, es pagaran els 300 i 160 euros que falten per completar les subvencions.
La previsió del departament és arribar al 77% de la subvenció a les aules de música i al 89% en cas de les llars d'infants. Ensenyament argumenta en el comunicat que arran de la situació financera no pot “arribar” al màxim de subvencions i que ha procurat que aquesta situació afectés el mínim possible a les llars d'infants.
(Font: El Punt Avui)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada