divendres, 14 de setembre del 2012

Guillem Roma presentarà el seu nou disc 'Oxitocina' al festival InVICtro

Vic, | El manlleuenc Guillem Roma presentarà el seu nou disc “Oxitocina” el dissabte dia 15 al festival InVICtro de Vic. En aquesta ocasió Guillem Roma presentarà el seu nou disc acompanyat de la Càmping Band Orchestra. Segons ha explicat el mateix músic, la intenció és que cada concert sigui diferent, de fet, de les vuit actuacions que ha fet, 7 han estat amb formacions diferents.
Per això, en aquesta ocasió ha optat per afegir sons com els de la tuba, la trompeta, el violoncel o el baix. A més, la seva actuació també contarà amb la col·laboració de Gerard Torrents a la percussió, que a més cantarà una cançó nova al final del concert.
Roma presentarà el que serà el seu segon treball discogràfic, titulat “Oxitocina”, nom de l’hormona de l’amor. Aquest títol ja deixa entreveure l’estil de música i la personalitat plena d’optimisme de Guillem Roma. Són cançons amb lletres crítiques però alhora optimistes amb sons que barregen des de músiques mexicanes i balcàniques fins als sons acústics mediterranis o el jazz. El cantant ha explicat que aquesta serà la primera vegada que participarà al festival InVICtro, i això suposa un gran honor per a ell.
Pel que fa el futur de la seva carrera musical, Roma té clar que el que cal ara és promoure el nou disc i aconseguir traspassar la frontera comarcal, amb la intenció de poder arribar a les ràdios i seguir fent concerts aprofitant sobretot l‘època de festivals a la pròxima primavera-estiu. Guillem Roma actuarà al Teatre Laboratori de l’Institut del Teatre el pròxim dissabte dia 15 a 2/4 d’11 del vespre. Les seves pròximes actuacions seran a Manlleu a l’Hospital Sant Jaume durant la Setmana de la Gent Gran i a la sala Pasternak de Vic el pròxim 20 d’octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada