divendres, 14 de setembre del 2012

Jordi Domènech, Brossa Quartet i Falsalarma es guanyen el públic del Música Viva

Vic, | Després que la cantant Mayte Martín hagi donat el tret de sortida al 24è festival del Mercat Música Viva de Vic, ha estat el torn del Brossa Quartet de Corda, de Falsalarma i del contratenor manlleuenc, Jordi Domènech. Han actuat junts, fent un còctel de disciplines molt diferents: barrejant el hip hop amb la música barroca.
L’actuació, que ha omplert gairebé tot l’Auditori de l’Atlàntida de Vic, ha estat un tastet de 45 minuts de l’espectacle “El retaule dels avars” que a partir del 2 de novembre es podrà veure a Barcelona.
Tracta sobre l’avarícia i el desig excessiu per adquirir riqueses i les cançons parlen de temes d’actualitat com els casos SGAE i Palau de la Música. Una de les cançons que interpreten es titula “Arrepentimiento”, que està basada en les declaracions que va fer Fèlix Millet després que es descobrís la trama corrupta. Les lletres també estan basades en “L’escanyapobres” de Narcís Oller o “L’avar” de Molière.
Tot plegat una actuació original, trencadora i amb molts tocs d’humor. El tastet de “El retaule dels avars” ha sorprès i ha agradat al públic. Ha quedat demostrat amb els nombrosos i llargs aplaudiments que han rebut els artistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada