dilluns, 15 de setembre de 2014

L'Esmuc organitza l'Espai de Coneixement a Fira MusicL’Esmuc col·labora amb l’organització de Fira Music, la primera Fira de l’Instrument de Catalunya, i en la creació d’un espai educatiu i de formació anomenat Espai de Coneixement. Aquesta iniciativa tindrà lloc el 20 de setembre al recinte firal El Sucre de Vic, dins la programació del Mercat de Música Viva de Vic.
L’Espai de Coneixement presentarà taules rodones, conferències i tallers a càrrec de professionals reconeguts del món de l'instrument i de l'educació musical de Catalunya. El programa s’adreça especialment a educadors, escoles i conservatoris de música, músics professionals i amateurs, i empreses del sector.


Programa d’activitats

Entre les activitats que s’hi desenvoluparan destaquen, en primer lloc, la taula rodona “Recursos terminològics per a la indústria de l’instrument musical”, que presentarà una sessió de treball sobre les eines bàsiques a l’hora d’anomenar i classificar els instruments musicals a nivell empresarial.

A la taula hi participaran a més de representants de l’Esmuc, el Museu de la Música, el TERMCAT (Centre de Terminologia de Catalunya), l’ACEM i empresaris del sector dels àmbits de la distribució, la fabricació i el servei tècnic.

La conferència “Equipaments a les escoles de Música: Adquisició, manteniment i reciclatge” pretén agrupar especialistes en la implantació d’instruments musicals, tecnologia del so i tecnologia de la imatge per analitzar el procés d’adquisició d’equipament, manteniment i reciclatge. En la conferència hi participaran l’Esmuc, l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) i MICROFUSA.
La jornada acabarà amb tallers participatius amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer l’activitat dels professionals d’aquest àmbit a través de petites exhibicions al voltant de la construcció d’instruments.
     
Fira Music
Fira Music és la primera fira d’instruments musicals de Catalunya. Tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de setembre a Vic, juntament amb el Mercat de Música Viva de Vic, i comptarà amb empreses consolidades del sector dels instruments musicals de Catalunya com Casa Parramon, Microfusa o Studiobricks, entre moltes altres.
Fira Music dóna cabuda a totes les vessants dels instruments musicals, botigues, proveïdors, fabricants, educadors i artesans i, sobretot, músics, professionals i aficionats. El certamen mostrarà espais on exposar instruments nous, d’outlet i de segona mà, oberts a tot el públic i amb entrada gratuïta.

Més informació:
Web de Fira Music              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada