dimecres, 26 de novembre de 2014

L’Escola de Música de Manlleu celebra els 35 anys amb un concert dels professors del centre

La seva va ser la primera de nou actuacions on els docents del centre van tocar diversos instruments de corda, percussió i vent, donant així el tret de sortida a la celebració dels 35 anys de l’escola.

Malgrat la situació de crisi econòmica i la reducció de les subvencions a les escoles de música, el centre manlleuenc té llista d’espera. Un fet que els professors atribueixen al fet no abaixar el llistó en la part pedagògica.
Per celebrar l’aniversari i el bon moment que viu el centre, s’han organitzat activitats durant tot el curs. N’hi haurà cada mes i s’allargaran fins al juny.

Per al mes de desembre, està prevista la presència a Manlleu de la coral Ore-reta Abas-batza, d’Errenderia, i un concert solidari amb La Marató de TV3. Entre les activitats previstes per als primers mesos de 2015, destaquen el concert teatralitzat amb les sonatines de Carnestoltes o el curs de violoncel del Mètode Suzuki. Per l’abril, Manlleu reunirà tres big band en una trobada de les escoles de música de la Catalunya Central, i pel maig es preveu la tercera edició dels concerts Sinestèsia, en col·laboració amb el col·lectiu artístic La Solitària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada