dimarts, 11 de novembre de 2014

Nàiades - Cor de Noies i Cantus Firmus proposen un sopar-concert de jazz

L’espectacle tindrà 2 sessions, divendres 14 de novembre a Manlleu i dissabte 15 a Centelles

Manlleu, | Les corals osonenques Nàiades – Cor de Noies i Cantus Firmus estrenen el cap de setmana que ve una col·laboració que uneix gastronomia i jazz, i per la qual comptaran amb la col·laboració de la cooperativa manlleuenca Sambucus Restauració, que es farà càrrec de l‘àpat.
Els dos cors interpretaran un repertori basat en peces de jazz però el concert també comptarà amb bandes sonores de pel·lícules i música moderna. Entre les peces hi haurà l’obra central, que unirà les dues formacions. La directora de la formació Nàiades, Buia Reixach, ha explicat a Ràdio Manlleu que “es tracta d’una missa de jazz, una obra peculiar perquè és un text de missa però que té un toc de jazz i un llenguatge musical diferent”.
El sopar que acompanyarà el concert inclourà, com a entrants, una torrada amb sardina marinada i ceba escalivada, un assortit de patés casolans i un carpaccio de poltre amb roqueta. El plat principal serà un lluç amb vinagreta d’alls i romaní, i de postres hi haurà trufa amb oli i sal. Reixach ha explicat que la idea de combinar un sopar amb un concert va venir de la formació de Centelles, i que no van dubtar en apuntar-s’hi perquè “és una idea que nosaltres també teníem al cap des de feia temps i vam pensar que era el moment de provar-ho”.
L’espectacle, pel qual cal reserva prèvia, es farà a Manlleu i a Centelles els dies 14 i 15 de novembre de 2014. Per assistir al concert cal fer la reserva abans del dia 10 de novembre. Per l’espectacle de Manlleu s’ha de trucar al telèfon 622 918 169 i pel de Centelles, al 628 633 896. El preu per persona és de 20 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada