dijous, 11 de desembre de 2014

Concert de Nadal de la Coral Serpencanta: la coral canta per la Marató

El concert de la Coral Serpencanta serà el proper diumenge dia 14 de desembre, a les 6 de la tarda a l'Església de La Salle-Manlleu. La coral estarà acompanyada pel grup Wikitrio & Ensemble
El proper dia 14 de desembre, a les 6 de la tarda, a la l'Església de La Salle-Manlleu, la Coral Serpencanta farà el seu concert de Nadal acompanyada pel grup Wikitrio & Ensemble. L'entrada al concert serà gratuïta però es podrà fer una aportació voluntària que es destinarà íntegrament a la Marató de TV3.
El concert tindrà dues parts: la primera a càrrec del grup Wikitrio, format per Jordi Solé (Flauta travessera), Pep Serdà (Violí) i Nazari Giol ( Violoncel), que interpretaran Poemes Tonals de David Manzanares Viles (Estrena), obra dedicada al grup Wikitrio; Tot seguit i amb l'acompanyament d'un grup de joves músics (Núria Güell, Pau Solé, Ferran Giol, Bruna Gabarró, Pau Vall i David Bofias) s'interpretarà el concert per a violí i oboè en do menor BWV 1060R, de J.S. Bach.
En la segona part la Coral Serpencanta, dirigida per Dolors Lozano, interpretarà diverses cançons populars de Nadal: Terra d'esperança, No-ni-nó , Joia en el món, El Cant dels ocells , Allà en un pessebre, El noi de la mare, Santa nit, El desembre congelat, Jingle Bells i What a wonderful world.
En aquestes dates properes a Nadal la Coral farà dues col•laboracions més a Manlleu: Una cantada de nadales a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, el dia 13 de desembre a les 17 de la tarda i la cantada de nadales conjunta amb altres corals de la ciutat al Mercat Municipal de Manlleu, el dissabte 20 de desembre a les 12 del migdia.
La Coral clou així les actuacions del 15è aniversari de l'entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada