diumenge, 10 de març de 2013

16è Cicle de Jazz de Manlleu


S’inicia el 16è Cicle de Jazz de Manlleu

El cicle s'inicia el proper dissabte dia 16 de març amb la Jam Session dels alumnes de l'escola Municipal de Música de Manlleu i alumnes convidats d'altres escoles. Els concerts seran els dies 16 de març i 7, 13 i 21 d'abril a la Casa de Cultura de Can Puget
Manlleu té una cita amb la millor música improvisada del moment. El jazz en les seves més diverses manifestacions.
L'estructura del cicle segueix essent la mateixa, tres actuacions, la classe magistral i, des de fa 2 anys, la jam-session a càrrec dels alumnes de totes les edats i instruments de l'Escola de Música de Manlleu i alumnes convidats d'altres escoles.
El Cicle de Jazz de Manlleu està organitzat per l'Escola Municipal de Música de Manlleu.
La programació que proposa el cicle d'enguany és la següent:
Dissabte 16 de març
12.00 h: JAM SESSION a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Manlleu i convidats. Entrada gratuïta. Sala d'exposicions de Can Puget.
18.30 h: Doble concert a càrrec de GORG Trio i Adrià Plana, que presenta Robert Nesta Songs. Import de l'entrada: 5€. Sala d'exposicions de Can Puget
Diumenge 7 de d'abril
19.00 h: concert a càrrec de Toni Mena, que presenta Ludic Group. Import de l'entrada: 5€. Sala d'exposicions de Can Puget.
Paquet d'entrades dels dos concerts (GORG Trio i Adrià Plana i Toni Mena): 8€
Dissabte 13 de d'abril
12.00 h: CLASSE MAGISTRAL: -"DRUM CIRCLE"- a càrrec de Santi Carcassona. Import de la classe magistral: 12€ / 10 € per a grups de 4 persones. Reserves al telèfon: 938507809 (tardes) abans del 8 d'abril. Jardins de Can Puget.
Diumenge 21 d'abril
12.00 h: concert a càrrec de NELSON PROJECT. Entrada gratuïta. Jardins de Can Puget.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada