dimarts, 12 de març del 2013

Presentació a Barcelona del llibre "Pau Casals i Joaquim Pena"

L'Editorial Mediterrània i la Fundació Pau Casals es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre "Pau Casals i Joaquim Pena. Passió per la música i pel país. Correspondència" que presenta l’epistolari entre Pau Casals i Joaquim Pena des del juliol de 1920 fins a finals del 1940. 
La presentació anirà a càrrec de Narcís Serra, President de la  Comissió Executiva de la Fundació Pau Casals, Mònica Estruch, directora de l’Editorial Mediterrània i els autors del llibre, Anna Dalmau, Anna Mora i Francesc Cortès.

L’acte tindrà lloc el dimecres 13 de març, a les set de la tarda, a la Sala Noble de la Casa del Gremi de Velers (Seu del Col·legi de l’Art Major de la Seda – c. Sant Pere Més Alt, 1 de Barcelona).
Anirà acompanyat per una audició  a càrrec del Grupcello.cat  sota la direcció d’Anna Mora. S'iniciarà amb la interpretació de la Sarabanda de la 6a Suite de J. S. Bach i Kol Nidrei de Max Bruch, amb Mariona Camats com a solista. Es clourà amb Parsifal de Richard Wagner i Sant Martí del Canigó de Pau Casals.


Per més informació:

Tel. 902 105 464 (ext.2)
fundacio@paucasals.org
www.paucasals.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada